« Vorige

Behang inspiratie 

Behang is weer helemaal in! Doordat je tegenwoordig bij het meeste behang alleen maar de muur hoeft in te smeren met lijm, is behangen net zo makkelijk als verven. Met behang geldt echt 'kleine verandering en groot verschil' en daar hou ik van. Dit effect is natuurlijk afhankelijk van de keuze voor behang en daarom laat ik je hieronder wat voorbeelden zien.
 
Industrieel behang 
Ook dit jaar blijft industrieel een thema waar veel inspiratie vandaan gehaald voor interieurstyling. Creëer een industriële look in huis met behang. Er komen steeds meer variaties in het behang. Zo begon het met een stenen muur print of een grijze betonlook. Tegenwoordig gaan we meer voor een oude look en zie je meer behang met een afgebrokkelde muur of een betonlook met scheuren. 
Bron: behang fabriek.nl
Bron: Behangfabriek.nl 
Urban Jungle
De trend voor 2017 is veel planten in huis. Urban Jungle is daarbij het codewoord! Heb jij nou (net als ik) niet zulke groene vingers, dan kun je ook door middel van behang je kamer veranderen in een groene oase.
Bron: Behangfabriek.nl
Go wild!
Behang met dierenprint is ook een trend dit jaar. Bij dierenprints denk je misschien al snel aan een giraffe of zebra, maar er zijn veel soorten dieren en een dierenprint hoeft niet altijd heel druk te zijn. Een krokodillenhuid of een dierenprint in een lichte kleur kan juist heel chique zijn .
Bron: Pinterest 
Fotobehang
Een opkomende trend dit jaar is fotobehang. Je kunt behang laten maken van bijvoorbeeld een zwart/wit foto uit het fotoalbum van je (groot)ouders, een mooie natuurfoto of je lievelings schilderij. Je kunt je huis met fotobehang zo persoonlijk maken als je zelf wilt.
Bron: Instagram.com/ Wendy_Studiozinnig
Effen behang
Omdat je het al druk genoeg hebt in het dagelijks leven, kun je ervoor kiezen om het thuis rustig te houden. Ga je in dat geval liever voor effen behang, dan kan dat natuurlijk ook. Dan zou ik er wel voor kiezen om één muur een andere kleur te behangen. Zo blijft het rustig, maar heb je toch nog een mooie eyecatcher!
Na deze blog heb ik meteen zin om mijn muren te behangen! Jullie ook? Groetjes, Sandra.
Er zijn nog geen berichten geschreven, doe dat hieronder
Geschreven op: 16-04-2017
Maak simpel je website Eigen site maken